Activitats

El col·legi la Porciúncula va organitzar una activitat intergeneracional per celebrar el dia del llibre, el 23 d’abril.

Una de les tutores, que ja va participar al projecte de la Universitat Oberta per a Majors “Quan jo era petit!” durant el curs passat, va convidar a la UOM a participar en l’activitat que ells estan preparant actualment.

L’activitat va consistir en que una persona gran (padrí, padrina o una persona majors coneguda) expliques als diferents grups de nins, d’entre 3 i 12 anys, una rondalla o un conte que prèviament havien acordat amb la tutora del curs. Un cop finalitzada l’explicació de la rondalla o el conte, varen dur a terme una activitat plàstica relacionada amb la rondalla que la persona gran havia explicat.

L’alumna de la UOM que, sense pensar-ho dues vegades, va acceptar tot d’una, va contar la rondalla “La Flor Romanial”, hi va anar molt preparada, els va dur romaní a tots els participants, el llibre de la rondalla, una ploma, un flabiol i demés objectes que varen il·lustrar la narració.

La nostra representat va ser na Catalina Vaquer, que ja de pètita amb tan sols 5 anys llegia les rondalles de Mossèn Alcover, entre elles la que va contar als nins petits de la Porciúncula “La Flor Romanial”.

portada

- Arxiu fotogràfic -