Escoltar

Campanya de recollida d'aliments

 

La UOM ha recollit 64 quilos de queviures que es lliuraran a diverses associacions de Mallorca (20/12/16)

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) ha organitzat una campanya de recollida de queviures, productes d’higiene personal i joguines. Els 64 quilos d’aliments i productes d’higiene, a més de 18 joguines aportats pels alumnes, el personal i els amics de la UOM. Tot el recaptat es va aportar a la campanya general de la UIB.

Entre els aliments que més s’han aportat podem destacar la pasta, l’arròs, els llegums, la llet i l’oli. A més d’una gran varietat de conserves (com, per exemple, tonyina, favada, tomàtiga fregida, patates…). Altres productes que també s’han aportat són sucre, galetes, torrons, batuts de xocolata…

D’altra banda, hem recollit productes d’higiene com ara gel, xampú, tovalloletes, raspalls i pasta de dents, etc.

Per últim també estàvem oberts a rebre joguines i, aquest any, han tingut molt d’èxit els contes infantils, encara que també hem rebut qualque joc de taula i trencaclosques.

Per la seva banda, la doctora Joana M. Seguí, directora de la UOM, ha mostrat la seva satisfacció per la resposta dels alumnes i amics de la UOM i dona les gràcies a tots els participants.

Com diu el cartell de la campanya Cada gest, per petit que sigui, compta, i com a organitzadors tenim el convenciment que hem aconseguit l’objectiu.

Moltes gràcies