Escoltar

Activitats

Any acadèmic 2012-2013

Un cop al mes els responsables de la Universitat Oberta per a Majors conviden a un ponent que durant 30 minuts fa una exposició sobre un tema d’actualitat què volem debatre. Prèviament el ponent ens ha facilitat una documentació (articles, premsa, llibres, webs, etc.) per a què els alumnes participants ho puguin llegir i tenir uns coneixements previs abans de realitzar el debat, i d’aquesta manera tenir la possibilitat de preparar les preguntes que donaran forma al debat.

Una vegada que el ponent ha acabat la seva exposició s’inicia el debat amb les aportacions dels diferents participants, tots ells, alumnes de la UOM.

La durada de l’activitat és d’una hora i mitja, aproximadament, i sempre es fa prenent un cafè amb llet o un te amb pastes.

30 de maig de 2013

Envelliment actiu i les TIC's, a càrrec del doctor Francisco Perales López del departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, àrea de coneixement  de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial.

  • Documentació: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

30 d'abril de 2013

L'elecció dels papes a la història: llegendes i secrets, a càrrec del doctor Pere Fullana Puigserver, professor del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB

6 de març de 2013

Maneres d’explicar la història. Televisió i cinema, a càrrec de la doctora Patrícia Trapero Llobera, vicerectora de Projecció Universitària i professora del departament de Filologia Espanyola Moderna i Clàssica de la UIB