Escoltar

Activitats

cartellAquesta exposició és el resultat d'un treball col lectiu realitzat en el marc del Programa Universitari per a Majors de la Universitat de les Illes Balears. La UOM. Les fotografies les han realitzat els nostres alumnes. Homes i Dones, alumnes de la UIB que pretenen donar a conèixer i compartir diferents aspectes de la seva vida quotidiana a partir dels 60 anys.

Fer visible la quotidianitat, l'habitual en el seu dia a dia, en les seves relacions familiars i d'amistat, en les seves relacions de parella, en les diferents activitats que duen a terme siguin aquestes educatives i culturals, esportives lúdiques, etc.

Com es pot apreciar en el conjunt de les fotografies, l'envelliment és un procés que té molts perfils perquè és un fenomen heterogeni. Tan divers com qualsevol altre moment de la vida en què es pugui fer una agrupació per edat: la infància, l'adolescència, ....

Envellir és també un descobriment, un procés conscient en què el temps adquireix una dimensió diferent i, amb aquesta, una manera de ser i d'estar en la vida, una forma d'esperar de la vida.

 

Hem invertit el nostre temps en presentar el que volem mostrar.

 

Dra. Carmen Orte. Directora de la UOM