Escoltar

Visita Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller

 

Visita al Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller amb l’alumnat de l’assignatura Història de la ciència del Diploma d’especialització de la UOM Els Grans Descobriments Científics: del Passat al Present (22/11/17)

 

L’alumnat del Diploma d’especialització de la UOM en Els Grans Descobriments Científics: del Passat al Present visiten el Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller. La visita la va fer personal del Museu i durant el recorregut es varen visitar diferents estàncies del mateix, complementant la visita amb les explicacions de cada lloc que veien (la biblioteca, els fòssils, les mostres d’en Guiem Colom Casasnoves, entre altres curiositats)

Aquesta visita és una activitat pràctica pels alumnes que estan cursant l’assignatura Història de la Ciència inclosa dins el programa del Diploma d’especialització que estan cursant a la UOM.

La visita és va realitzar el dia 22 de novembre de 2017 i varen assistir bona part del grup classe acompanyat pel doctor Guillem X. Pons, professor d’aquesta assignatura