Visita dels alumnes de la UOM de les Seus de Menorca i Eivissa al Campus

Amb motiu de la celebració del XXV aniversari de la Universitat Oberta per a Majors, hem organitzat juntament amb els coordinadors acadèmics de les seus d'Eivissa, Gemma Tur, i de Menorca, Martí Carbonell, una visita dels alumnes de la UOM de les dues seus, al Campus de la UIB que es durà a terme dia 18 de març.

Per una qüestió d'espai hem planificat dos grups, 23 alumnes d'Eivissa i 23 alumnes de Menorca, per tant ho hem organitzat de la següent manera:

Si hi estau interessats teniu del dia 22 a 28 de gener per fer la preinscripció emplenant el formulari que hem elaborat per a cada una de les Seus.

Alumnes de la UOM Menorca

Alumnes de la UOM Eivissa

Dia 30 de gener realitzarem un sorteig públic entre els preinscrits, seleccionant 23 alumnes de cada illa més 10 suplents.

Dia 4 de febrer serà la data límit perquè cada seleccionat accepti la plaça comunicant-ho per correu electrònic al coordinador de la UOM de cada Illa. ( Menorca: m.carbonell@uib.cat Eivissa: gemma.tur@uib.es)

De dia 5 a dia 11 de febrer heu de fer el pagament a través del sistema que us comunicarem. L'import serà de 100€ que inclouen els bitllets d'avió, servei d'autocar i dinar.

Programa del viatge